duminică, 29 aprilie 2012

Pe net

In ultimul an datorita eforturilor de (minima ce-i drept) promovare am reusit sa fiu descoperit si apreciat pe net de diferite bloguri si site-uri , priviti



vineri, 20 aprilie 2012

Acum doar un link dar in curand veti avea mai mult de atat schite si primele 5 pagini din primul volum sau ultimul depinde, "Niste Povesti"aventurile unui necunoscut alaturi de prietenul de nadejde Sfera . Da e o banda desenata si un exercitiu liber de exprimare.

Deocamdata pe site sta sub semnul de unde vin ideile dar acesta va fi ocupat cu alte treburi .

Animatieeeeeeeeeee

Probabil unul dintre cele mai bune mici studiouri de animatie , cei de la Headless aduc un plus revigorant in animtia moderna alaturi de cei de la scoala Gobelins , iata deci un scurt teaser pentru o noua producite Headless, ca intotdeauna plina de umor .



"MY FAMILY AND THE WOLF" teaser from Headless Productions on Vimeo.

Doza zilnica de muzica


01 by andrei nicolescu on Grooveshark

marți, 17 aprilie 2012

Zbor

Un nou desen din colectia ''Zbor", dupa foarte multa vreme, stiu... dar au intervenit cateva lucruri, precum scoala si in cele din urma pierderea scanner-ului in procesul de comutare pe un nou pc. Dar iata ca in cele din urma pasarile maiestoase incep sa-is faca aparitia, incepand cu aceasta lucrare numarul 6.

Aveti si o fotografie cu doua lucrari precedente ,inramate,  fiindca vreau ca in curand cand strang macar vreo zece lucrari sa fac o expozitie si desigur vreau ca unele sa-si ia zborul spre noi stapani.

Incepand cu nr 6 pasarile viitoare vor fi pe un format mai mic si orizontal, cred ca exista un mai mare dialog intre acest tip de spatiu si o apasare mai mare a conturului asupra miscarii.  Candva saptamana asta voi pune si fisierul scanat de mult mai buna calitate, si sper sa pot urca si un alt proiect , de aceasta data illustratie de carte .Enjoy !